Skip to content

Ready, Set, Go!

 

event beveiliging

01

Beveiliging van evenementen

Jouw evenement is vooral geslaagd als de bezoekers weer veilig naar huis keren. Evenementenbeveiliging werkt preventief. De aanwezigheid van bewakers zorgt voor een goed gevoel bij de bezoekers. En is er een calamiteit, dan grijpen beveiligers op een adequate manier in.

02

Services

Tijdens evenementen zijn er verschillende taken die door servicemedewerkers gedaan kunnen worden, hierbij moet je denken aan parkeerbegeleiding, kaartcontrole, verwijzen van de bezoekers, toezicht bij de nooduitgangen. Jij bent de eerste persoon die de bezoeker tegenkomt en ontvangt hen met een gastvrije houding.

services
verkeerregelaar

03

Evenementen verkeersregelaars

Een concert, een festival, een braderie of wellicht een sportwedstrijd: inzet van verkeersregelaars kunnen een hoop problemen voorkomen. Logischerwijs komen op evenementen veel mensen af, die vaak met auto, fiets, of brommer/scooter komen. Door dit grote verkeersaanbod kunnen vervelende verkeerssituaties ontstaan. Daarom is het belangrijk dit in goede banen te lijden

First aid articles closeup

04

Medische zorg

Eerste hulp bij ongevallen of eerste hulp bij ongelukken (EHBO), ook bekend onder de naam spoedeisende hulpverlening bij slachtoffers, is hulp die door leken geboden kan worden in afwachting van professionele eerstehulpverleners, zoals de ambulancezorgverlening. EHBO wordt verleend in elke situatie waar (levensbedreigende) letsels en stoornissen zijn opgetreden, maar ook kleinere letsels kunnen door EHBO’ers worden behandeld.

<info>

inspiratie

Onze locatie kaart en adres

Reynoord beveiliging
3299 BW MAASDAM
06 - 400 342 31